Logótervezés


A jó logótervezés szempontjai

A logó hosszú távú befektetés. Egy cég életében éveket (jobb esetben évtizedeket) kísér végig. Szerepel névjegyen, levélpapíron, borítékon, cégtáblán és a weblapon. A logó azonosítja cégünket. A jó logó visszatérő ügyfeleket, olcsóbb reklámot és végső soron üzleti előnyt jelent.
A logótervezés során egy sor szempontot kell betartani.

  • Legyen megjegyezhető. Kerüljük a túlbonyolított rajzolatot, ugyanannyira, mint a túlzott egyszerűsítést. A logó legyen határozott és egyedi.
  • Legyen méretezhető. Ne okozzon gondot a megjelenés óriásplakáton, avagy egy tollon
  • Komolyság. Egy komoly üzleti vállalkozást komoly logónak kell reprezentálni. A vicces logó csak speciális területeken életképes.
  • Egyszerűség Kell egy jó ötlet, és ezt egyszerű, reprodukálható eszközökkel kell megvalósítani. Az ötlethiányt nem lehet eltakarni Photoshop trükkök sokaságával. Semmiképpen se tobzódjuk árnyékokban, árnyalatokban és finom vonalakban.
  • A logó lehetőleg kapcsolódjon a cég tevékenységéhez. Ha valaki betonvasat forgalmaz, ne legyen a logón virág. Persze vannak nehéz esetek (xy tanácsadó és jogi kft.), de hozzuk ki a legjobbat.
  • Kevés színt alkalmazzunk. Ne feledjük, hogy a logónk sok helyen jelenik meg (csomagolópapíron, zsebkendőn, névjegyen és névjegykártyatartón), nem lehet mindenhol színhelyes nyomtatást, sőt akár színes nyomtatást remélni. Legjobb, ha logónk fekete-fehér formában is működik.

Ha minket bíz meg lógójának tervezésével, számíthat a profi eredményre.
Néhány munkáink közül:

logótervezés - cef
Logoda Kft.
logótervezés - he
logótervezés - balance

logótervezés - bulletpoints

logótervezés - mmotag

Görbe és Tamási ügyvédi iroda.

logótervezés - brainwire


Frey Kft.
ElitGroup2000 OK
Zöldfa környezetvédelmi Kht.
 Visszahívást kérek!Ellenőrző kód: négykettő
(kérjük, számmal írja be)[Az űrlap csak szolgáltatásokkal kapcsolatos ajánlatkérésre szolgál]

 

MAGYARORSZÁG MEGÚJUL