SEO


A rövidítés jelentése: "Search Engine Optimization", azaz Kereső Motor Optimatizálás.

Persze nem magát a kereső motort (jellemzően Google) optimatizáljuk, hanem megrendelőnk weblapját, és annak kapcsolatait módosítjuk a következő cél érdekében:

MEGJELENÍTJÜK CÉGÉT A GOOGLE VILÁGÁBAN.

azaz

LAPJA ELŐKELŐBB HELYEZÉST ÉR EL A KERESŐ OLDALAKON

Módszerek és eszközök:

                      

Analízis                Szövegírás               Építkezés

 

Analízis

Megrendelőnkkel közösen kidolgozzuk a kulcsszavak és kifejezések listáját. Minden további tevékenység ezen alapul, nem lehet túlbecsülni ennek a lépésnek a fontosságát. Ez a SEO alapja.

Jelenlegi lapját átnézzük és átgondoljuk, adott esetben módosítjuk, hogy minden olyan szabványnak és formai követelménynek megfeleljen, ami szükséges, de nem elégséges feltétele a sikeres kereső optimalizálásnak. Adott esetben lehetséges, hogy új oldalt, vagy új mini oldalt javaslunk a sikeres kampány érdekében.

Szövegírás

Egy SEO kampány egyik legfontosabb elem a weblap szövege. Egyszerre kell megfelelnie a látogatók igényinek (legyen érthető, célratörő és ösztönző), valamint a keresőmarketing igényeknek (a kulcsszavak mennyisége, és azok sűrűsége legyen optimális). Veterán szövegíróink a megfelelően átdolgozzák, kiegészítik ügyfeleink eddigi tartalmait.

Építkezés

Felépítjük a lap link-hálóját. Ez a lépés létrehozza, illetve megerősíti mindazokat a hivatkozásokat, amelyekre támaszkodva a keresőmotorok elhelyezik cégét az Internet virtuális terében. Ez a folyamat sokáig tart, és időről időre karbantartást igényel (ha a keresőmarketing területén sikeresek akarunk maradni).

Analízis

Nem véletlenül ismételtük meg ezt a pontot. A sikeres munka után ismét analizálni érdemes a lapot, átgondolni a kulcsszavakat, szövegeket. Mindig van tere a javításnak!

Tegyen próbára minket!
Visszahívást kérek!Ellenőrző kód: háromegy
(kérjük, számmal írja be)[Az űrlap csak szolgáltatásokkal kapcsolatos ajánlatkérésre szolgál]

 

MAGYARORSZÁG MEGÚJUL