Hoszting


Szerver hoszting:

Hogyan rendelhetem meg a szolgáltatást?
Hívja közvetlen számainkat, személyesen fogadjuk hívását!
(+36) 1 888 2038
vagy írjon emailt: sales@enternet.hu
  • Igényfelmérés Mondja el, hogy mit és mi
    megmondjuk, hogy hogyan!
  • Egyedi ajánlat Kollégáink elkészítik az
    Önök cégére szabott ajánlatot!
  • Szerződés
  • Szolgáltatás elindítása

Információs társadalmunkban a vállalkozások egyik legfontosabb értékei az adatai. Ezért kiemelten fontos, hogy az adatokat tartalmazó szervereket a legmagasabb biztonsági és a legoptimálisabb informatikai környezetben tároljuk. Ennek a folyamatosan növekvő igénynek a kiszolgálására jött létre a Proserver szerverterem, ahol Ügyfeleink számára szerverhoszting szolgáltatásainkat nyújtjuk.  

Infrastuktúra:

Légkondícionálás:

A termenként n+1 redundanciával működő légkondicionáló berendezések 22 C fokos egyenletes hőmérsékletet biztosítanak a Proserverben elhelyezett eszközök számára. Teljes kapacitáson 800 kW hűtési teljesítményt biztosítunk. Ezzel párhuzamosan egy automatikusan szabályozott párásító rendszer is üzemel, amely 50% os páratartalmat biztosítva nyújtja az optimális hűtő közeget a géptermi környezetben.

 Internetkapcsolat:

10 Gbit/s redundáns optikai kapcsolattal rendelkezünk a BIX felé, valamint további 10 Gbit/s redundáns optikai kapcsolatunk működik a legnagyobb hazai internetszolgáltatóval. Külföldi adatforgalomra jelenleg két különböző szolgáltató redundáns kapcsolatát használjuk, ami összesen 4 Gbit/s sávszélességet jelent. Partnereink segítségével igény szerint bármely nemzetközi peering központ felé kialakítható direkt kapcsolat is.

Áramellátás:

zavartalan üzemeltetés egyik kulcsfontosságú feltétele a megfelelő minőségű szünetmentes villamos energiaforrás. Erre a célra kétszintű szünetmentes védett megoldást alkalmazunk:
Ennek első szintjét kettős konverziós, online UPS rendszer alkotja, amely kiszűri a villamos energiahálózatban a feszültségszint ingadozásokat. Teljes áramszünet esetén ez a rendszer látja el a datacentert villamos energiával, a második szintű védelem beindulásáig. 
A második "védelmi vonalat" a 2*1 MVA kapacitású diesel aggregátorokra épülő villamos energiaforrás képezi, amely bármekkora szolgáltató oldali üzemkimaradást képes áthidalni. A megbízható, nagy rendelkezésre állású működés érdekében a szünetmentes rendszernél is n+1 redundancia került megvalósításra

 

 

 

 

Rendelkezésre állási értékek:

 

 Minimálisan garantált rendelkezésreállás 

Redundáns, védett áramellátás 99.99 %
Redundáns klimatizálás 99.99 %
Fizikai biztonság  100 %
Switchelt belső hálózat  99.99 %
Belföldi internetkapcsolat (BIX)  99.99 %
Nemzetközi internetkapcsolat (Telia, T-Systems) 99.99 %

 

Információ, ajánlatkérés, megrendelés

Tel: (1) 888 2038, (20) 529 9557, (70) 269 1184
Fax: (1) 888 2099
E-mail: sales@co.enternet.hu
Visszahívást kérek!Ellenőrző kód: nyolchét
(kérjük, számmal írja be)[Az űrlap csak szolgáltatásokkal kapcsolatos ajánlatkérésre szolgál]

 

MAGYARORSZÁG MEGÚJUL